Bewonersavond grafiet en gezondheid – Wijk aan Zee


Evenementgegevens


De provincie Noord-Holland houdt op 19 juni 2019 in dorpshuis de Moriaan Dorpsduinen 4 in Wijk aan Zee, een informatieavond voor bewoners van de IJmond over grafietregen en gezondheid. Het RIVM en de gedeputeerde Milieu zijn op deze avond aanwezig om vragen over de rapportage ‘Inschatting gezondheidsrisico’s grafietregen in Wijk aan Zee’ te beantwoorden.

De GGD Kennemerland is aanwezig voor vragen over gezondheid in de leefomgeving met betrekking tot grafietregens.

De provincie, het RIVM en de GGD Kennemerland begrijpen dat er veel vragen zijn naar aanleiding van het nieuws over de grafietregen deze week. Daarom organiseert de provincie op 19 juni de bewonersavond.

De bijeenkomst vindt plaats in dorpshuis de Moriaan, Dorpsduinen 4 in Wijk aan Zee.

Vanaf 18.30 uur bent u welkom. Het programma start om 19.00 uur en is rond 21.30 uur afgelopen. De avond bestaat uit een kort plenair gedeelte en korte deelsessies waarbij ruime mogelijkheid bestaat tot het stellen van vragen aan het RIVM, de GGD en de provincie Noord-Holland.

Voor ouders met kleine kinderen is speciale aandacht.

In verband met de organisatie verzoekt de provincie om u aan te melden via grafietregen@noord-holland.nl.

Heeft u in de tussentijd al vragen over het rapport, dan kunt u het RIVM bereiken op 030-274 9111 en info@rivm.nl. Heeft u vragen over uw gezondheid, dan kunt u contact opnemen met de GGD Kennemerland (023-515 9500). Voor vragen over de bewonersavond kunt u contact opnemen met de provincie op grafietregen@noord-holland.nl.

Meer informatie: https://www.noord-holland.nl/Actueel/Archief/2019/Juni_2019/Bewonersavond_grafiet_en_gezondheid_op_19_juni